A Transformers filmek főszereplőjének kalandja volt Megan Foxszal

Shia LaBeouf, a Transformers filmek főszereplője bevallotta, hogy volt egy kis kalandja kolléganőjével, Megan Foxszal, aki a Transformers első két részében a partnere volt.

A Details magazinnaka dott interjúból a DPA hírügynökség idézett: „Figyeljenek, ha fél éven keresztül együtt vagy valakivel a forgatáson, akit vonzónak is találsz és ő is annak talál téged“ – válaszolta a 25 éves LaBeouf arra a kérdésre, hogy volt-e valami közte és Megan Fox között.

„Sosem értettem meg azt, hogyan lehet elválasztani a munkát a magánélettől egy ilyen szituációban. S az, hogy hogyan töltöttem Megannal azt az időszakot, az csakis az én dolgom és azt gondolom, hogy a kémiát, ami köztünk volt, észre lehet venni a filmvásznon“ – jelentette ki a filmsztár. A kérdés az, hogy milyen volt akkoriban Megan Fox kapcsolata akkor még élettársával, most már férjével, Brian Austin Greennel. „Ember, fogalmam sincs. Nem tudom, nem tudom, nem tudom. Volt, ahogy volt“ – zárta le a témát LaBeouf.

A Transfomers első részét 2007-ben láthatta a nagyközönség, a Transformers 2-t pedig 2009-ben, mely 1,5 milliárd dollárt hozott a készítőknek az egész világon. A harmadik részben Foxot Rosie Huntington-Whiteley modell váltotta, aki semmilyen színészi háttérrel nem rendlekezik. Rosie a Victoria’s Secret fehérneműcég modelljeként ismert.

sita/-esz-