Két év börtönre ítélték a Paris Hilton otthonába betörő férfit

A férfit, aki be akart törni Paris Hilton házába, a mai nap folyamán 2 év börtönre ítélte a bíróság.

Az AFP hírügynökség információi szerint azonban jövőre szabadon engedhetik, aminek az oka az, hogy letartóztatása után 10 hónapot börtönben volt. Paris Hilton elmondása szerint a férfi két késsel akart betörni a házába

Nathan Lee Parada tavaly akart bejutni Paris Hilton házába amikor ő éppen aludt, azonban a szállodalánc-örökösnő felébredt és kihívta a rendőrséget. A betörőt rögtön le is tartóztatták. „Nagyon félelmetes. Arra ébredtem fel, hogy valaki be akar törni a házamba, két kés volt a kezében. A rendőrök már itt vannak, hogy letartóztassák őt” – írta Paris a Twitteren nem sokkal a rendőrök kiérkezése után.

Paris Hiltont 2003-as szexvideója tette igazán ismertté és a The Simple Life (2003-2007) valóságshow. Ezenkívül megpróbálkozott a modellkedéssel, a színészettel és az énekléssel is. Botrányai miatt is sokszor a figyelem középpontjába került. 2007-ben 23 nap börtönre ítélték, mert jogosítvány nélkül vezetett, ami ittas vezetés miatt vettek el tőle. Tavaly pedig a Brazília-Hollandia negyeddöntő után, a dél-afrikai focivilágbajnoskágon marihuána birtoklásával vádolták meg, azonban nem indult ellene eljárás. Las Vegasban pedig a rendőrség kokaint talált a kézitásákájában. Paris tagadta, hogy a táska az ő tulajdona.

Egy hónappal később bevallotta, hogy hazudott. Azt mondta, hogy a kokain az övé volt, de nem akart börtönbe kerülni.

sita/-esz-