Már jól van Selena Gomez, kiengedték őt a kórházból

Selena Gomez amerikai tinisztár rajongói az elmúlt napokban aggódtak a fiatal hírességért, mert Selenát kétszer kórházba kellett vinni.

Gomeznek vérnyomásproblémái voltak, emellett ételmérgezést szenvedett és teljesen kimerült volt.

Hétfő este azonban a 18 éves színésznő-énekesnő részt vett egy rövid Santa Monica-i koncerten. Úgy tűnt, jó formában van, így rajongói megnyugodhattak. Selene kifejezte sajnálatát amiatt, hogy nem léphetett fel pénteki koncertjén és elnézést kért rajongóitól. „Meg szeretném köszönni, hogy itt vagytok. Azoknak, akik pénteken is eljöttek, ki szeretném fejezni sajnálatomat azért, hogy nem voltam jelen” – mondta  a 18 éves szépség, aki a civil életben Justin Bieber kanadai énekes barátnője.
A fiatal művésznő elárulta, honnan fakadtak egészségi problémái: „Már jól vagyok. A rossz étkezés miatt történt meg a baj. Vashiányom volt és nagyon kimerült voltam”. A People magazin ama kérdésére, hogy vele volt-e Justin Bieber a kórházban, kibújt a válaszadás elől: „Csodálatos ajándékokat kaptam a családomtól és a barátaimtól” – mondta mosolyogva.

Justin és Selena néhány hónapja alkotnak egy párt, ami nem igazán tetszik a fiatal kanadai énekes rajongóinak, már nem egyszer megfenyegették Selenát. Előfordulhat, hogy a történtek miatt felhalmozódott stressz okozhatta a kimerültségét.

pluska/-esz-