Geri Halliwell újraindítja szólókarrierjét

Geri Halliwell angol énekesnő, a Spice Girls volt tagja újra akarja indítani szólókarrierjét, melyhez segítségül hívta a Spice Girls egykori producereit.

Halliwell új albumának a Putting On The Billing címet adta, s már be is vonult egy stúdióba felvenni a hanganyagot – írja a Daily Express.

Az album címe egyben az egyik dal címe is, amely egy átírt változata a Puttin’ On The Ritz musicaldalnak. „Azzal a produkciós csapattal dolgozik, akik segítettek a Spice Girls legnagyobb slágereinek születésénél. Az új dalok szórakoztatóak és szemtelenek” – nyilatkozta egy névtelen forrás. „A zene és a divat, két szerelem az énekesnői karrieremben, melyek újra megjelentek az életemben, s valóra válnak a velük kapcsolatos vágyaim” – mondta egy interjúban az énekesnő. Többet azonban nem árult el az új albumról.

Geri Halliwellnek szólókarrierje során három albuma jelent meg: Schizophonic (1999), Scream if You Wanna Go Faster (2001) és a Passion (2005). Legnagyobb slágerei a Look at me, Mi Chico Latino, Lift Me Up, Bag It Up és az It’s Raining Men.

sita/-esz-