Miranda Kerr arra kérte Orlando Bloomot, hogy üvegbe pisiljen

Miranda Kerr ausztrál modell elárulta, hogy nem sokkal szülése előtt arra kérte férjét, Orlando Bloomot, hogy üvegbe pisiljen.

A modell a kórházban nem akart egyedül lenni, ezért megtiltotta párjának, hogy kimenjen a mellékhelyiségbe. Kisfiuk, Flynn idén januárban született.

„A szülés alatt nem engedtem el magamtól, ezért azt kértem tőle, hogy egy üvegbe végezze a dolgát. Egész idő alatt mellettem volt, csodálatos apa és nagyon hálás vagyok azért, hogy magam mellett tudhatom” – nyilatkozta Miranda a Conan O’Brien showban. A szépséges modell a szoptatás fontossága mellett is kiállt: „Számomra ez a  világ legtermészetesebb dolga, nagyon szeretem azt a csodálatos pillanatot, amikor a fiammal nagyon közel érezhetjük magunkat egymáshoz” – vallott Kerr gyermeke és közte lévő kapcsolatról a Twitteren, ahová egy olyan fotót is feltett, melyen ő és kisbabája látható szoptatás közben.

Keble felfedéséről így beszélt: „Naponta rengeteg alkalommal láthatunk meztelen kebleket fürdőruhákban, bikinikben, kivágott felsőkben, úgy ahogy a szoptató édesanyáknál”.

famous/-esz-