Steven Tyler 20 millió dollárt költött drogokra

A koncertpódiumon is magánál tartotta a drogot egy pohár whisky társaságában Steven Tyler.

Az amerikai énekes azt si elárulta, hogy élete során eddig 20 millió amerikai dollárt költött kábítószerre.

Does the Noise in My Head Bother You?: Rock ’n’ Roll Memoir című önéletrajzi könyvében, mely mától kapható, az Aerosmith frontembere azt is bevallotta, hogy már jó pár olyan alkalom volt, hogy meghalhatott volna a kábítószer miatt. Ezt nyilatkozta ezzel kapcsolatban a 64 éves zenész a People magazinnak: „Elszórtam 20 millió dollárt. Elszívtam a Porschémat, a magánrepülőmet és a házamat is. Gyógyszertáramat a pódiumon tároltam egy dobfelszerelésben… egy műanyag pohár szalmaszállal és kokainnal a belsejében és egy Coca-Cola Jack Danielsszel keverve”.

Tyler arról a pillanatról is szót ejtett, amikor rájött arra, hogy ez az életvitel nem vezet semmi jóra: „Amikor a fiam rámnézett és sírva azt mondta: ’Apa tegnap este annyira be voltál drogozva, hogy nagyon féltem tőled’. Az énekes akkor döntött úgy, hogy elvonókúrára megy.

Az amerikai zenész május 9-én mutatja be Ryan Seacrest rádióműsorában legújabb szólódalát, melynek címe (It) Feels So Good. Az American Idol zsűritagjának új slágerét május 10-től lehet megvásárolni, s a szerzemény videoklipje az American Idol egyik részében fogja bemutatni. Az (It) Feels So Good-ot Tyler Los Angelesben vette fel, szerzőtársa Marti Frederiksen.

sita/-esz-