Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

Majdnem elütött egy nőt az autójával Paris Hilton

Paris Hilton szörnyű sofőr – így jellemezik a szállodalánc-örökösnő vezetési stílusát Beverly Hills utcáin.

Egyes emberek véleménye szerint Paris veszélyezteti az emberek életét.

Sarah Shahi, egy egzotikus szépség elmesélte, hogy találkozott már szemtől szembe az amerikai hírességgel. Majdnem rosszul végződött a találkozásuk, egy hajszálon múlott, hogy nem történt nagy baj, sőt nem sokkal később majdnem mások is az áldozatainak tudhatták volna magukat. S mindez Hilton kisasszony felelőtlensége miatt.

Sarah Shahi modell-színésznő  incidensükről a Twitteren mesélt. „Paris Hilton – a világ legrosszabb sofőrje. Majdnem elütött. Mi lett volna, ha egy kisgyerekkel történt meg volna mindez, te buta szuka?”. A modell nem fogta vissza magát, további erős kritikákat vágott Paris fejéhez: „Nagyon felelőtlen ember…Ha anyuka lennék, nem lennék ilyen visszafogott. És még valami, te szőke szuka – nem azért tartozol az elithez, mert sok pénzed van. Bocsánatot kellene kérned… Az emberiségtől.”

Nem úgy néz ki, hogy a sztár visszafogja magát a vezetésben, mivel 30. születésnapjára egy Lexus LFA-t kapott, s ekkora lóerővel nem fog jó modort tanulni a volán mögött.

topky/-esz-