Alec Baldwin üzenete Charlie Sheennek: „Nem nyerhetsz!”

Alec Baldwin amerikai színész azt tanácsolta kollégájának, Charlie Sheennek, hogy csak akkor tudja megmenteni a karrierjét, ha bocsánatot kér a Warner Brothers társaságtól és Chuck Lorreatól, a Két pasi – meg egy kicsi című sorozat egyik alkotójától.

„Nem nyerhetsz, nem tudsz nyerni. A stúdióknak a sorozataik sokkal fontosabbak, mint a saját sztárjaik” – írta Baldwin egy cikkben.

A színész emellett olyan tanácsot is adott kollégájának, hogy hogyan javíthat a kialakult szituáción: „Aludj egy jót, zuhanyozz le és hívd fel Chuckot. Menj el Lettermanhoz és kérj bocsánatot. Írj egy csekket a B’nai B’rith zsidó szervezetnek és aztán kérdd arra az illetékeset, hogy vegyenek vissza a sorozatba. A rajongóid ezt megérdemlik”.

Sheent pár nappal ezelőtt rúgták ki a népszerű Két pasi – meg egy kicsi sorozatból azután, hogy megsérette Chuck Lorrea-t. A színész az együttműködés felbontása után beperelte a Warner Bros.-t, s kártérítésként 100 millió dollárt követel tőlük. Baldwin ezt is megemlítette a cikkében: „Charlie térj vissza a televízióba, míg nem késő. Ez Amerika. Tényleg ezt akarod tenni Chuckkal, a CBS-szel és a Warner Bros.-szal? Kérj élnézést az amerikaiaktól, s ők meg is bocsájtanak. És aztán térj vissza. Igazi televíziós sztár vagy”.

Baldwin a cikk végén arra kérte Sheent, hogy vegyen valami „szép autót” volt sorozatbeli kollégájának, Jon Cryernek kiengesztelésképp, ugyanis Charlie gonosz manónak (trollnak), árulónak nevezte őt.

sita/-esz-