Paris Hilton második zenei albumának kiadására készül

Paris Hilton, aki február 17-én ünnepli 30. születésnapját, jelenleg második albumának kiadására készül.

Paris a The Hollywood Reporternek adott interjújában, a Grammy-díj átadása előtt azonban nem árulta el a lemez producereinek nevét.

Az amerikai szállodalánc-örökösnő 2006-ban adta ki debütáló albumát Paris címmel a Warner Bros. égisze alatt, most azonban más kiadó fogja kiadni a legújabb anyagot. Az első albumán volt hallható a Stars are Blind, amely vegyes kritikákat kapott. Paris Hilton a közeljövőben a The World According to Paris valóságshow-jával is fog foglalkozni, mely arról szól, hogy hogyan érezte magát akkor, amikor 200 óra közhasznú munkára ítélte a bíróság, amely ítéletet drogbirtoklás miatt szabtak ki rá. A valóságshow-t az Oxygen televíziós csatorna sugározza majd. A televízió programigazgatója, Amy Introcaso-Davis elmondta, hogy az emberek nyomon követhetik a híresség életét, családjával, barátaival való kapcsolatát, a mindennapjait.

A műsorban részt vesznek a New York-i születésű botrányhősnő barátai, mint például Charlie Sheen volt felesége, Brooke Mueller, Jennifer Rovero volt playmate, jelenleg fotós és Kathy Hilton, Paris édesanyja.

sita/-esz-