Díszdobozos óvszert adtak ki Kate Middleton és Vilmos herceg képével

Noha még több hónap van hátra Vilmos herceg és Kate Middleton áprilisi esküvőjéig, egymás után dobják piacra a különböző emléktárgyakat. Egy brit cég is beállt a sorba, hogy meglovagolja a lehetőséget. Igaz, a Koronaékszerek (Crown Jewels) nevű vállalat nem a szokásos terméket kínálja a szuvenírgyűjtőknek. A Metro című londoni lap hétfői tudósítása szerint a vállalat Kate és Vilmos képével ellátott, díszdobozos óvszerrel kíván tisztelegni a pár házassága előtt.

"Mint egy királyi esküvő- szeretkezés a szerelmünkkel egy feledhetetlen alkalom"- ezzel a szlogennel dobott piacra a három kotont tartalmazó dobozt a vállalat. Öt fontért, azaz mintegy 1600 forintért lehet rendelni a portékából. A hármas csomagolásért, amelyben kilenc óvszer található, 13,50 fontot, azaz 4300 forintot kell kifizetni. A cég közleményében kiemeli, hogy a kondomot bőségesen ellátták síkosítóval, emellett különleges bordázata a "kéj és a stílus királyi egyesülését teszi lehetővé."

A dobozban emellett Kate és Vilmosról készült portré is található. Ebből többféle is létezik, így az összes gyűjtésére buzdítják a vásárlókat. Noha a vállalat honlapján nem győzi hangsúlyozni a portéka stílusosságát, kényelmét, egy fontos figyelmeztetés is van a dobozon, amelyből kiderül: a termék éppen funkciója betöltésére alkalmatlan. Az írás arra figyelmezteti a szerelmeseket, hogy a termék nem feltétlen véd meg a nem kívánt terhességtől és a nemi betegségektől. A cég szóvivője azt mondta a Metro című lapnak, hogy a figyelmeztetést jogi okok indokolják, de hogy pontosan melyek ezek, azt nem részletezte. Hugh Pomfret kiemelte: arra biztatnak mindenkit, hogy mint a nemzet fontos eseményének mementóját őrizzék meg az óvszert.

FH/para