Megan Fox és Rafael Nadal az új Armani reklámban

Megan Fox amerikai színésznő és Rafael Nadal teniszező fehérneműben mutatták meg formás testüket a legújabb Armani reklámban.

A hollywoodi szépség másodszorra állt modellt a cégnek, Nadal pedig Cristiano Ronaldo portugál focistát váltotta az Armani cégnél.

Megan és Ronaldo tavaly a Beckham házaspár nyomdokaiba lépett. David Beckham az elmúlt két szezonban nagy hasznot hozott az Armani márkának, a reklámokban való szereplésével gyakran  foglalkozott vele a közvélemény. Az utána következő Cristiano Ronaldóval nem volt elégedett Giorgio Armani olasz divattervező. Az ő nevével nem adtak el olyan sok fehérneműt, mint amennyit David Beckhamnek sikerült. Ronaldo sikertelenségében sokak szerint az is közrejátszott, hogy az ő férfiassága nem domborodott úgy ki a plakátokon, mint angol kollégájának.

Az olasz divattervező Megan Foxszal nagyon meg volt elégedve, aki Victoria Beckhamet váltotta: „Ő a mai igazi nőt testesíti meg, aki szabad, önbizalommal teli és csábító. Szépségéhez hozzátartozik nőiessége, érzékisége és ereje”.

Nadal kivalásztásában pedig nagy valószínűséggel közrejátszott kisportolt teste.

famous.cz/-esz-