Michael Douglas remekül néz ki

Michael Douglas nagyon jó kondícióban érkezett meg a vasárnapi Golden Globe-gálára, sokkal jobban nézett ki a színész, mint pár hónappal ezelőtt.

Legyőzte gégerákját, eredményesek voltak a kemoterápiák és a sugárkezelések. Douglas a betegsége alatt összesen 15 kilót fogyott.

Az amerikai filmsztár feleségével, Catherine Zeta-Jones színésznővel érkezett a díjátadóra, s mindketten nagyon boldognak és kiegyensúlyozottnak tűntek. Mikor Douglas felment a pódiumra átadni egy díjat, felállva tapsolták őt, meg is hatódott. Ő is jelölve volt Golden Globe-ra a Tőzsdecápák: A pénz nem alszik  filmben nyújtott alaításának köszönhetően, ám jelölését nem sikerült díjra váltania. Helyette Christian Bale győzedelmeskedett a Fighter című filmben nyújtott teljesítményének köszönhetően. Douglasnak már van 2 Oscar-díja és 3 Golden Globe-díja.

„A daganat eltűnt. Úgy érzem, legyőztem a rákot“ – ezekkel a szavakkal sok millió embert örvendeztetett meg a híresség. A fél évig tartó kezelések után mostantól havonta ellenőrzésekre kell járnia, nyáron pedig belefog a munkába. Egy amerikai zongoristát, Liberace-t fogja alakítani Steven Soderbergh filmjében.

tvnoviny/-esz-