Megsérült Hugh Jackman az Oprah Winfrey-show felvételén

Egy mutatvány közben arcon vágta egy kábel Hugh Jackmant, kedden a Sydney Operaház előtt, ahol most veszik fel az amerikai talkshow - királynő, Oprah Winfrey műsorát. A 42 éves ausztrál filmsztár vérezni kezdett, mire azonnal leállították a több ezer néző előtt zajló forgatást.

Jackmant ellátták az orvosok, végül ismét megjelent a színen, az egyik szeme körül hatalmas, sötét véraláfutással. A filmsztár az ausztrál nagyváros öblében lévő Operaház előtt produkálta magát. A tenger fölött húzott kötélpályán ereszkedett nagy sebességgel a színpad felé a kezeivel egy csörlőt tartva, a derekán biztosító kötéllel, amikor egy rossz mozdulat következtében egy kábel arcul csapta.

Miután visszatért a színpadra Oprah Winfrey-hez, Jackman tréfálkozva megjegyezte, hogy "annyira nem fáj, de túl messzire ment a produkció". A színész ezután borozgatni kezdett Oprah Winfrey-vel.

Az 56 éves Oprah Winfrey két hétig tartózkodik Ausztráliában, hogy ott fejezze be műsorának utolsó, 25. évadját, jövőre ugyanis elindítja saját tévécsatornáját. Az ausztrál kormány csaknem két és fél millió dollárt fizetett azért, hogy Winfrey amerikai közönségével együtt Ausztráliába utazzon, és ott vegye fel műsorát, mert ezzel turistákat vonz az országba.

A Sydney-i Operaház előtt felállított színpadon Hugh Jackman mellett vendég lesz Russell Crowe, Nicole Kidman, a Bon Jovi, Jay-Z és a U2 is.

FH/para