Ronaldo apasági teszten esett át

Ronaldo, az ismert brazil focista hétfőn a Twitter közösségi oldalon tudatta az emberekkel, hogy átesett egy apasági teszten, mely megmondja majd, hogy ő az édesapja-e egy 5 éves Szingapúrban élő kisfiúnak.

„Az élet tele van meglepetésekkel. A tegnapi Corinthias elleni vesztett mérkőzés után tudtam meg, hogy Alex, egy csodálatos, jól nevelt és egészséges kisfiú” – írta a 34 éves focista a Twitteren. „Várom a teszt eredményét, amely megmutatja, hogy felelősségteljes emberként viselkedjek-e Alexszel szemben”.

A kisfiú édesanyja, Michele Umezu 2009 óta azon igyekszik, hogy Ronaldo elismerje az apaságot, s támogassa a gyermeket. A futballistával 2002-ben, Tokióban ismerkedett meg, mikor a brazil focicsapat megünnepelte világbajnoki győzelmét. Ronaldo 2004-ben visszatért Tokióba a Real Madriddal, s Michele ekkor esett teherbe. A 28 éves brazil hölgy jelenleg Szingapúrban él.

Ronaldónak már van 3 gyermeke – egy 10 éves fia az első házasságából, s két kislánya második feleségétől Bia Anthony-tól.

aktuality/-esz-