A rákbeteg Michael Douglas egy pohár borra vágyik

Michael Douglasnek az az egyik legfőbb vágya, hogy elfogyaszthasson egy pohár jó bort. A filmsztárnál nyáron diagnosztizálták a torokrákot.

Catherine Zeta-Jones színésznő férje már átesett jó pár sugárkezelésen és kemoterápián, s arra vár, hogy az orvosok engedélyezzék neki a mértékletes alkohofogyasztást. Az amerikai színész vágyai közt az is szerepel, hogyha meggyógyul, el szeretné vinni családját egy világkörüli útra, hogy kihasználhasson minden velük töltött pillanatot. Emellett pedig  meg szeretné élni, hogy láthassa fiát, Dylant 18 évesen. Kislánya, Carys akkor 15 éves lesz, ő a 75-öt tölti be majd akkor.

A Tőzsdecápák: A pénz nem alszik című film főszereplője reméli, hogy le tudja győzni a rákot és eltűnik a daganat a torkából. „Mindig is pozitív volt az életfelfogásom, íg van ez most is a legnehezebb pillanatokban. Azzal is tisztában vagyok, hogy azoknak a kezeléseknek, amiket kapok, megvannak az utóhatásai. Rengeteg energiámat elveszi a gyógyuláshoz vezető út, nagy fájdalmaim vannak a szám környékén. Ám mégis jól érzem magam. Mostanában egy pohár borról álmodozom” – nyilatkozta Douglas, aki betegsége mellett fiáért, Cameronért is aggódik, aki 5 éves börtönbüntetését tölti.

„Stresszel teli időszakon mentem keresztül. Néhány dologról a média is értesült, ám vannak olyan magánéleti történések, amiről csak a szűk családi kör tud. Az élet sokáig jó volt hozzám, most azonban akadályokat állított elém, hogy leteszteljen” – mondta a New Yersey-i születésű színész a Hello! magazin újságírójának.

aktuality/-esz-