Nem számíthat könnyű válásra Courteney Cox

Egyelőre úgy néz ki, hogy nem fog nyugodtan lezajlani Courteney Cox és férje, David Arquette válása, mivel Cox úgy fog küzdeni a pénzéért, mint egy oroszlán.

Azt, hogy „Barátok maradunk” mintha sosem jelentették volna ki, s már egyáltalán nem akarják megmenteni a házasságukat, nesmokára elkezdődik a válóperük.

A válásuk Hollywood legdrágább válásának néz ki. A National Enquier magazin úgy tudja, hogy a bíróságon a hűtlenség és a rengeteg pénz fog dominálni. Az egykori házaspár vagyona közel 100 millió dollárra rúg. Leginkább Courteney volt az, aki házasságuk alatt többet keresett. Az, hogy elvesztheti vagyonának egy részét, egyáltalán nem tetszik neki. „David ott akarja Courteney-t támadni, ahol a legjobban fáj neki– elég mélyen bele akar nyúlni a zsebébe. És nemsokára beadja a válókeresetet. Ezután csúnya dolgok fognak történni, elindul a harc a 100 milliós vagyon feléért” – nyilatkozta a pár egyik ismerőse.

Azonban Coxnak nem lesz nyugodt pillanata a válóper alatt a bulvármédia véleménye szerint. Ugyanis a Jó barátok sztárjáról olyan pletykák keltek szárnyra, hogy megcsalta a férjét kollégájával, Brian Van Holttal. Közös vacsoráik egy korsó sör és salsa mellett nem maradtak figyelmen kívül.

topky/-esz-