Heti Hetes-fejcserék: Bajor, Farkasházy, Gálvölgyi el, Hernádiék hallgattak

A Heti Hetesből elküldött Bajor Imre távollétében új tehetségek - Winkler Róbert, Vadon Jani és Varga Livius - is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra - írja a Bors online. Farkasházy Tivadar és Gálvölgyi János székét is új fiúk foglalták el.

- Csapatjátékos vagyok, és bízom abban, hogy csapatjátékosokra mindig szükség van. Ha nem, akkor se megyek a Dunának, mert most nagy a pH-értéke... - igyekezett megnyugtatni híveit s talán egy kicsit saját magát is Farkasházy Tivadar. - Ez nem szokatlan helyzet, nincs ebben semmi különös. Itt van nálam a két kisunokám, boldogan játszottam velük egész hétvégén, és volt alkalmam megnézni a Magyarország-San Marino mérkőzést. Winkler Robira egyébként kíváncsi leszek, de Vadon Janiról csak azt tudom, hogy a vízbe lökésben van rutinja - tette hozzá némi éllel a remélhetőleg csak ideiglenesen mellőzött humorista.

Ónodi György főszerkesztő a következőt nyilatkozta a műsor előtt.

- Bajor Imre sajnálatos távolléte mellett most lehetőség van arra, hogy egyszerre próbáljunk ki három fiatal tehetséget. És hogy miért éppen Farkasházyt és Gálvölgyit cseréltük le? Ösztönből történt így, Hajdú Steve-ék talán jobban értenek a fiatalok nyelvén, míg Hernádi Judit adott volt mint egyetlen hölgy - mondta a főszerkesztő, hozzátéve: senkinek nincs oka aggodalomra a szereplők közül.

- Ha a tagok lecserélődnének, az a műsor halálát jelentené. Mi a csapatot bővíteni szeretnénk, hiszen a közönség ragaszkodik a sztárjaihoz - tette hozzá.

Hernádiék - írja a Bors - különös módon az adás csütörtöki felvételén egyetlen szót sem ejtettek távol maradt kollégáikról.

nol/para