Demi Moore beperelt egy ausztrál magazint

Demi Moore azt szeretné elérni, hogy peren kívül megegyezzen az ausztrál New Idea magazinnal. Ügyvédje az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a magazin jogtalanul közölt fotókat a színésznőről 2008-ban.

Olyan fekete-fehér felvételekről van szó, melyeken lányával, Rumerrel, volt férjével, Bruce Willisszel, Cameron Diazzal, Orlando Blommal és P. Diddy rapperrel látható.

Moore-nak személyesen kellett volna megjelennie az Ausztrál Szövetségi Bíróságon a kihallgatáson, ahol elmondta volna, hogy ő a tulajdonosa a fotóknak és a New Idea megszegte a szerzői jogokat és megsértette a magánéletét, mikor közzé tette a felvételeket. John Middleton bíró kijelentette, hogy a Ghost (1990) és a Charlie angyalai (2003) filmek főszereplőjétől már nem követeli azt, hogy mutasson be bizonyítékokat a hétfőn kezdődött bírósági tárgyaláson. „Sok rajongó biztos csalódott abban, hogy Moore asszony nem jelent meg személyesen” – nyilatkozta Middleton a média képviselőinek.

A színésznő ügyvédje kijelentette, hogy azon igyekeznek, hogy peren kívül megegyezzenek a magazinnal, ezért az alperessel együtt kidolgoznak egy megegyezést. Az említett fotók kb. 200 ezer dollárt érnek a színésznő szerint, melyeket állítólag úgy szerzett meg egy újságíró, hogy valahogy kijátszotta a testőrséget, s ellopta a felvételek másolatát, melyeket Moore a kollégáinak szeretett volna odaajándékozni.

sita/-esz-