Megan Fox biztonságban érzi magát a házasságában

Megan Fox amerikai színésznő és modell, aki idén júniusban feleségül ment párjához, Brian Austin Greenhez, a Beverly Hills 90210 sorozat egykori sztárjához, azt vallja, biztonságban érzi magát a házasságában.

„Férjhez menni a legjobb dolog volt az életemben. Hozzámentem a legjobb barátomhoz, boldog vagyok, hogy minden nap vele lehetek, ő az én megmentőm” – nyilatkozta a szexi híresség.

Férje, Brian is hasonlóképpen vélekedik a frigyükről: „Boldoggá tett engem, neki köszönhetően jobb ember lettem” – jelentette ki a 37 éves Green. Megan a házassága mellett élvezi az „anyaságot” is, hisz segít férje előző kapcsolatából született fiának, a 8 éves Kassiusnak a nevelésében. „Nagyszerű anya, 2 éves kora óta segít a fiam  gondozásában”. A színésznő is élvezi mindezt, s természetesen szeretne saját gyerekeket is a jövőben. A házaspár 2004-ben ismerkedett meg egymással. Fox akkor 18 és Green 30 éves volt. 2006-ban eljegyezték egymást, azonban 2009-ben felbontották a jegyességüket. Ez az állapot akkor változott meg, amikor 2010. június 24-én összeházasodtak Hawaii-szigetén.

Megan Fox nevét a Transformers – filmekből ismerheti a nagyközönség, s szerepelt a Jennifer’s Body című filmben is. Legújabb filmje a Jonah Hex.  Brian Austin Green a Beverly Hills 90210 tette híressé, látható volt a Terminátor: Sarah Connor története című sorozatban is, s legközelebb a Született feleségekben vendégszerepel.

sita/-esz-