Enrique Iglesias használt tampont kapott egyik rajongójától

A rajongók imádata nem ismer határt! Erről sokat tudna mesélni Enrique Iglesias is, aki délies szexepiljével rengeteg női rajongót szerzett magának. Ennek jele a rengeteg ajándék, amit kapott tőlük, van olyan is, amelyiktől libabőrös lesz az ember.

A neki küldött e-mailek még nem is igazán pikáns jellegűek, de az énekest már érte egy igazán nem ízléses meglepetés, egy használt tampont kapott ajándékba, egy részt magából.

„Pár évvel ezelőtt egyik hölgyrajongómtól egy igazán emlékezetes dolgot kaptam, egy használt Tampaxot (ez egy tamponmárka). Hát alig hittem a szememnek!” – nyilatkozta mosolyogva a spanyol sztár. Anna Kournikova teniszezőnő élettársa azt is elárulta, hogy mit szeret a nőkben: „Azt gondolom, hogy a függetlenség egy nő legjobb tulajdonsága. Ismerek olyan nőket és férfiakat, akiknek szüksége van arra, hogy valaki vezesse, irányítsa őket. Jó erősnek és függetlennek lenni”. Enrique mindig is tartózkodott az olyan nőktől, akik gátolták abban, amit szeret, ezért nem is került velük közelebbi kapcsolatba.

topky/-esz-