Nem kap semmit a 300 millió dolláros örökségből

Az amerikai szövetségi bíróság döntése szerint nem kap semmit Anna Nicole Smith playmate örököse abból a 300 millió dollárból, amelyet a modell még a halála előtt el akart perelni halott férje, egy olajmágnás családjától.



Az örökségért folytatott 15 éves pert J. Howard Marshall fia, Pierce sikerével végződött, aki már szintén nincs az élők sorában. Anna Nicole Smith egyetlen örököse pedig most 3 éves lánya, Danielyn.

„Ez azt jelenti, hogy a per hivatalosan is véget ért. E. Pierce Marshall győzött. Remélem, most már tényleg vége a huzavonának” – jelentette ki Eric Brunstad ügyvéd, aki a bíróság előtt Pierce Marshall családját képviselte. Anna Nicole Smith modell azzal vált ismertté, hogy 1994-ben 26 éves korában feleségül ment a 89 éves Howard Marshall II. olajmágnáshoz, aki esküvőjük után 1 évvel el is hunyt. Anna Nicole férje halála után rögtön elkezdte a harcot az örökségért. Smith először egy bírósági döntés szerint 414 millió dollárt kapott, melyet később a bíróság 89 millió dollárra csökkentett, s Howard Marshall fiának, Pierce-nak 2006-os halála után pedig nullára. Azonban az Amerikai Legfelsőbb Bíróság engedélyt adott Smith-nek arra, hogy folytatódhasson a per Kaliforniában annak ellenére, hogy Texasban mindent Marshall fiának ítéltek.

A playmate-nek ez idő alatt 2006-ban megszületett a kislánya, Danielyn, kinek születése utáni első hónapok azzal teltek, hogy kiderüljön 2 férfi közül ki is az édesapja. Három nappal a kislány születése után anyja kórházi szobájában életét vesztette Anna Nicole 20 éves fia, Daniel, halálának oka gyógyszer-túladagolás volt.

Anna Nicole Smith 2007 februárjában hasonló körülmények között halt meg, mint fia. Ezután elkezdődött harc az akkor 6 hónapos Danielyn felneveléséért, s amiatt is sokat vitáztak, hogy hol temessék el Smith-t.

sita/-esz-