Tiger Woods egyik szeretője kijelentette: „Ne higgyék el egy szavát sem!”

Miután Tiger Woods nyilvánosan is bocsánatot kért családjától a hűtlenségéért, egyik volt szeretője reagált a golfozó vallomására, mégpedig azt, hogy egy szavát sem hiszi el, s ez megbánás csak színjáték volt.
Jamie Jungers, aki egy a sok szerető közül, az E! Online-nak azt nyilatkozta, hogy a botrányos életű Woods egyáltalán nem mondott igazat a sajtótájékoztatón.

Mondanivalójához azt is hozzá tette, hogy ne higgyenek Tigernek az emberek. Ez az egész jelenet a család és az újságírók előtt hülyeség és igazán felesleges volt. Jungers volt egyébként az a nő, akivel a golfozó épp együtt volt miközben az apja haldoklott. Édesapja halála nagyon megviselte Woodsot.

Jamie azt is hozzátette mondanivalójához, hogy látva a golfozó vallomását, semmilyen érzelmet nem látott az arcán, csupán nagyon jól eljátszotta mindenki előtt, hogy mennyire megbánta azt, hogy hűtlen volt, s ezzel fájdalmat okozott feleségének, Elinnek és családjának. A modell arra is emlékeztetett, hogy Woods nem kért bocsánatot azoktól a nőktől, akikkel megcsalta a feleségét.

Jungers amikor viszonya volt a golfozóval, sztriptíztáncosnőként kereste a kenyerét.

cas/-esz-