Alec Baldwint csütörtökön kórházba kellett szállítani

Alec Baldwin amerikai színészt csütörtökön a New York-i Lenox kórházba szállították, miután lánya felhívta manhattani házából a 911-et. A hírek szerint a sztár 1 órán keresztül volt bent a kórházban, utána hazaengedték.

Az 51 éves színész mielőtt rosszul lett, éppen14 éves lányával, Ireland Eliesse-szel veszekedett valamin. Baldwin a vita után gyógyszert vett be, hogy megnyugodjon. Szóvivője azt nyilatkozta a történtekről, hogy a filmsztár teljesen egészséges, s sikeresen abszolválta csütörtöki programját. Március 7-én, vasárnap pedig együtt fogja vezetni Steve Martinnal a 82. Oscar-díj gálát. Alec Baldwin egyébként évek óta harcol volt feleségével, Kim Basingerrel lányuk, Ireland gondozásáért. Baldwin és Basinger 1993-ban házasodtak össze, 2001-ben pedig beadták a válókeresetet, amely 1 éven keresztül húzódott. Vitáiktól zengett a bulvársajtó. Basinger 2006-ban beperelte volt férjét, mert az szerinte megszegett egy lányukkal kapcsolatos megállapodást.

Az amerikai színész emellett nagy botrányt kavart azzal, amikor 2007-ben nyilvánosságra került egy olyan hangfelvétel, melyen trágár szavakkal illette lányát.

sita/-esz-