A 60 éves Sigourney Weaver levetkőzik legújabb filmjében

Annak ellenére, hogy Sigourney Weaver tavaly kerek évfordulót ünnepelt, lelkileg és testileg is fiatalnak érzi magát. Talán emiatt fogadta el azt a filmszerepet, ahol egy öregedő sztriptíztáncosnőt kell alakítania. Sigourney Weavert  a sci-fi filmek tették ismertté. Legújabb filmjében megmutatja meztelen testét.

A 60 éves Weaver azt nyilatkozta szerepéről, hogy nagy meglepetés lesz mindenki számára. A színésznő egyáltalán nem fél a vetkőzéstől. Vonzóbbnak érzi magát, mint fiatalkorában, s reméli, hogy 100 évig fog élni. Sosem akart olyan lenni, mint James Dean, aki fiatalon halt meg, s csak aztán vált híressé. Sigourney sosem harcolt az öregedés ellen. Csodálkozik azon, hogy kolléganői szenvednek emiatt. Ő nem akar mindenáron fiatalabbnak tűnni. Ha valaki 50 évesnek néz ki, s ha ebben a korban jól érzi magát, akkor is megtalálhatja számára legmegfelelőbb filmszerepet.

Sigourney Weaver (New York, 1949. október 8. ) amerikai színésznő. Legismertebb szerepei Ellen Ripley hadnagy az Alien filmekből és Dana Barrett a Szellemirtók filmekből. A színésznőt háromszor jelölték Oscar-díjra az Alien filmekben, a Gorillák a ködben és a Dolgozó lány című filmekben játszott szerepéért.

famous,wikipedia/-esz-