Katie Holmes 75 millió dollárért szül második gyereket

Kisbaba megrendelésre, így lehet diagnosztizálni Tom Cruise-nak és feleségének és Katie Holmesnak az egyezségét, minek eredménye egy második gyermek lehet. Azonban ez nem lesz olcsó mulatság, mert Katie bankszámlája az újabb terhességnek köszönhetően vastagodni fog.

Nincs szó válásról, annak ellenére, hogy olyan információk keltek szárnyra, hogy válságban van a házasságuk, ám úgy tűnik ebből nem lesz semmi, ehelyett egy megegyezést kötöttek 3. házassági évfordulójukon.

Kislányuknak, Surinak ugyanis, ha minden jól megy, nemsokára testvére fog születni, de csakis azután, miután Tom Cruise kifizet nejének 75 millió dollárt, mert jelenleg Katie-nek jelenleg színésznői karrierje az első. Ily módon talán meglágyul a szíve és vállalja a terhességet. Ismerőseik szerint a színésznőnek megjött az önbizalma, s az üzleti egyezség a második gyermekkel kapcsolatban ennek az eredménye, mert ily módon kiléphet férje árnyékából. Egyik barátnője úgy véli, hogy Katie már nem érzi elnyomottnak magát, kezd régi önmaga lenni, s minden pletyka ellenére házasságával minden rendben. Igaz, hogy néha veszekednek, ám a lelkük mélyén nagyon szeretik egymást, s ez a legfontosabb.

Rajongóiknak ama kérdésre azonban választ kellene majd adni, hogy Cruise mennyit fizetett Holmesnak az első gyerekért, Suriért.

topky/-esz-