Ozzy Osbourne halálra rémült – HIV tesztje pozitív lett

Ozzy Osbourne nemrég igazi poklot élt át, mikor orvosi kivizsgálásra ment, s kíváncsi volt arra, hogy a sokévi alkohol-és drogfogyasztás mit művelt az egészségével.

Az énekes HIV tesztje pozitív lett. Nem hitt a fülének, teljesen kétségbeesett. 

Szörnyű élményét megosztotta a Glamour magazin olvasóival is. Elmondta, hogy elment orvosához, hogy AIDS tesztet végeztessen, ám az eredmény pozitív lett. Az a nap a legszörnyűbb volt az életében. Ozzynak akkor rengeteg gondolat megfordult a fejében, főleg az az időszak, amikor a kábítószer és az alkohol miatt alig voltak tiszta pillanatai. Természetesen újabb teszt elvégzését kérte, mely eredményének kivizsgálása pár napot vett igénybe. Azok a napok teljes bizonytalanságban teltek. Ám szerencsére kiderült az újabb vizsgálat során, hogy a Black Sabbath együttes énekese nem fertőződött meg a halálos vírussal.

Ozzy jogosítványa megszerzéséről is beszélt a magazinnak. Az énekes éveken keresztül egy üveg vodkával járt autóiskolába, ám csak most sikerült megszereznie autóvezetői engedélyét, tizenkilencedik próbálkozását végül siker koronázta.

Ennek ellenére figyelmeztette a sofőröket: „Először vezethetek legálisan, ezért mindenki vigyázzon az úton!” 

topky/-esz-