A legjobban és a legrosszabbul öltöző sztárok

A People magazin megválasztotta a legjobban és a legrosszabbul öltöző sztárokat. Kate Winsletet beválasztotta a People magazin a világ legjobban öltözött női közé.

Winslet, aki idén februárban Oscar-díjat kapott a Felolvasó című filmért azért került rá a 10-es listára, mert modern  mindig tündököl ruháiban a vörös szőnyegen.

A People szerint az első  10-ben helye van Reese Witherspoonnak is, mint a legjobb rövid ruha viselőjének és  Freida Pintónak, a Gettómilliomos sztárjának, aki remekül választja ki a színeket, mikor alkalmi ruhát vesz fel. A férfiak között ott szerepel Brad Pitt és az Alkonyat című film főszereplője, Robert Pattinson.

A Peolpe a legjobban öltözött hírességek mellett megválasztotta a legrosszabbul öltözötteket is. Olyan nevek találhatók közöttük, mint Renée Zellweger és Paula Abdul amerikai énekesnő.

A legemlékezetesebb eseménynek idén azt tartja a magazin, amikor is Jessica Simpson énekesnő  egy olyan farmerben jelent meg a nyilvánosság előtt, mely magas derekával kiemelte eléggé előnytelen alakját. Az esemény után sokat beszéltek a túlsúly előfordulásáról az Egyesült Államokban. 

A 10 legjobban öltözött nő (nem sorrendben):

Kate Winslet: A legjobb ruha a vörös szőnyegen

Vanessa Hudgens: A legjobb hippie öltözék

Reese Witherspoon: A legjobb rövid ruha

Cameron Diaz: A legjobb farmer

Michelle Obama: A legjobb személyes kisugárzás

Freida Pinto: A legjobb színválasztás

Taylor Swift: A legnagyobb csillogás

Nicole Richie: A legjobb terhesruha

Beyoncé: A legjobb utcai öltözék

Kim Kardashian: A legjobb bikini

(topky/-esz-)