Újabb meztelen fotók kerültek elő a High School Musical sztárjáról

Vanessa Hudgensról, a High School Musical sztárjáról az elmúlt napokban egyfolytában kerülnek elő meztelen képek.

A fotókat barátja, Zac Efronnak ( ő a musical másik főszereplője) számára készítette. 

2007-ben ugyanez már előfordult vele, bocsánatot is kért, azonban azóta nem egyszer egy szál pólóban lehetett őt látni. Sőt már az is megfordult a fejében, hogy szívesen vállalna meztelen jeleneteket. A színésznő egyik ismerőse szerint a meztelen képek valódiak, ezt le is nyilatkozta az OK magazinnak. A most felbukkant fotókon Vanessa magát fényképezi, van olyan kép is, melyben alsónemű is van rajta, s csábosan néz a kamerába. Sokak véleménye szerint mindez reklámfogás, mert nemsokára látható lesz a mozikban legújabb filmje, a Bandslam.

Hudgens a 2007-es felvételekről azt nyilatkozta, hogy azok privát célokra készültek, s szerencsétlenség, hogy nyilvánosságra kerültek. Akkor megígérte rajongóinak, hogy igyekszik megkomolyodni. 2008-ban már úgy vallott, hogy sokat tanult a hibájából, s komoly felnőttnek érzi magát. Nehéz időszakon ment keresztül, de büszke arra, amit eddig elért.

2009-ben azonban szerelmének Zac Efronnak nem igazán tetszett, hogy egy szál pólóban lépett ki az utcára. Erről azt nyilatkozta Efron, hogy barátnője kissé messzire ment, s a jövőben muszáj még jobban odafigyelnie arra, hogy mit vesz fel. Hudgens azonban két hónapja már annak adott hangot, hogy szívesen elvállalna meztelen jelenetet. Ezután nem sokkal kapott is egy ilyen szerepet a Sucker Punch akcióthrillerben.

Egy olyan nőt alakít, aki bordélyházban dolgozik, így nagy valószínűséggel nem lesz rajta sok ruha.

velvet/-esz-