Szexorgia egy angliai kastélyban

Igazi meglepetés érte egy angliai kastély tulajdonosát, aki bérbe adta ingatlanját egy holland társaság képviselőinek. Álarcosbál helyett szexuális orgia zajlott odabent.

 

Graham Bond, a kastély tulajdonosa azt nyilatkozta a The Independent napilapnak, hogy sokkolták a történtek. A Somerset-grófságban található Halswell House-t néha bérbe adja konferenciákra, exkluzív esküvők megrendezésére. Mikor múlt hét szombaton luxus limuzinok érkezte a kastélyhoz, s abból álarcot viselő emberek szálltak ki, Bond még nem sejtette, hogy mi fog történni odabent. Azt hitte egy átlagos maszkabál lesz.

Az est szervezője egyszer csak azt közölte a meghívottakkal, hogy be vannak zárva, s éjfélkor pedig kijelentette, hogy a fogságot csókkal lehet semmissé tenni. Ezután a 350 meghívott átadta magát a szex gyönyöreinek. Bond nem hitt a szemének, szinte sokkhatás alá került.

Ahová tekintett, szeretkező párokat látott. A rendőrségnek amint tudta, jelentette a történteket, azonban ők nem voltak a segítségére.

Azzal utasították el őt, hogy az akción olyan felnőttek vesznek részt, akik önszántukból mentek oda. Azonban Bond két 19 éves pincérnőt hazaküldött, s a parti hajnali háromig tartott.

Szegény bérbe adó nem is sejtette, hogy 9 ezer fontért egy olyan társaságnak adta ki tulajdonát, akik swinger partikra specializálódnak, s egész Európában szerveznek ilyen estéket.

A swinger szó jelentését sokan és sok helyen megfogalmazták már. A swingers angol szleng kifejezés, és azt a személyt jelöli, akik igen intenzív szexuális életet élnek. A swingers klubok pedig olyan intézmények, ahol ezeknek az nyitott szexuális életet élő embereknek összejöveteleket szerveznek. A vendégek általában azért keresik fel az ilyen helyeket, hogy hozzájuk hasonló étvággyal rendelkező férfiakkal és nőkkel lépjenek szexuális kapcsolatba. A szvingelésnek is vannak viszont árnyalatai, hiszen akadnak, akik kifejezetten csak a kukkolás miatt keresik fel ezeket a helyeket, és vannak olyanok, akiket egyszerűen csak izgat, ha mások nézik, miközben mindenki jól jár.

cas/-esz-