Michael Jackson Diana Rossra bízta gyermekeit?

A Hollywood Reporter értesülései szerint Diana Rosst tette meg gyermekei gyámjának Michael Jackson; a tekintélyes szórakoztatóipari szaklap egy   meg nem nevezett forrást idéz, arra a kedden előkerült 2002-es keltezésű végrendeletre hivatkozva, amelyet szerdán terjesztenek be a bíróságra.
Michaelnek azért "támadhatott ez a jó ötlete", mert "Ross már sikeresen felnevelt öt gyermeket, akiknek az élete botrányoktól mentes" - fejtegette a Hollywood Reporter online kiadásában szerdán megjelent cikk szerzője.

Miközben a Jackson klán hétfőn bírósági dokumentumok alapján még azt erősítette meg, hogy a csütörtökön váratlanul elhunyt sztár nem hagyott hátra végrendeletet, mégis előkerült egy 2002. július 7-i keltezésű végakarat, amelyet hírügynökségi jelentés szerint szerdán terjesztenek be egy Los Angeles-i bírósághoz.

Az AP kedden úgy értesült a dokumentumot ismerő, de inkognitóban nyilatkozó személytől, hogy hét évvel ezelőtt készült végakaratában Michael Jackson édesanyjára bízta három gyermekét és vagyonáról is rendelkezett. A testamentum végrehajtóinak John Branca ügyvédet, John McClain zenei producert és a család egyik barátját tette meg.

MTI/PARA