A bukott madam ügyféllistájától retteg Hollywood

Nemrég lekapcsoltak egy hollywoodi luxusprosti-hálózatot, melynek ügyfelei között állítólag ott volt Charlie Sheen és Mickey Rourke is, ám több politikus neve is felmerült.

A hálózatot egy 31 éves, kétgyermekes anyuka, Michelle Braun működtette, akik tíz év leforgása alatt ennek köszönhetően sok millió dollárral lett gazdagabb.

Együtt emlegetik a nevét Heidi Fleiss, Hollywood egykori madame-jénak a nevével. Braun azonban most szívesen mindent elond „munkásságáról” egy, az ügyészséggel kötött megállapodásnak köszönhetően, mert így állítólag megúszhatja a börtönt. Át is adta a listát az ügyészségnek, melyen ügyfelei nevei szerepelnek. Ekkor merült fel Mickey Rourke és Charlie Sheen neve is.

Braun több mint tíz éven keresztül működtette hálózatát, Hollywood ismert embereinek közvetített lányokat, kiknek árfolyama 10 és 50 ezer dollár között mozgott egy éjszakára. Több mint 70 luxusprostituáltat „foglalkoztatott”, akiket hollywoodi hírességek és gazdag üzletemberek rendeltek meg. Az asszony ügyvédjének elmondása sokan meglepődnének, ha nyilvánosságra kerülne az ügyféllista. Hivatalosan még senki nevét nem említették. Rourke és Sheen neve is csak azért merülhetett fel, mert ők ketten Braun elődjének, Heidi Fleiss hálózatának az ügyfelei közé tartoztak.

Braun tavaly körülbelül 8 és fél millió dollárt keresett. Sosem volt adóhátraléka, ám olyannyira ügyesen végezte a munkáját, hogy tíz évig elkerülte a lebukást. Úgy került  a neve az érdeklődés középpontjába, hogy két évvel ezelőtt névtelenül azt nyilatkozta egy neves magazinnak, hogy ő „Hollywood jelenlegi madame-ja”, s szerinte semmi rossz sincs a munkájában. Csupán azt teszi, hogy híres nőket mutat be pénzes férfiaknak.

Braunnak két cége volt, Nici's Girls nevű weboldalán 2 ezer dollárért kellett regisztrálniuk a tagoknak, hogy aztán online katalógusból választhassanak lányt maguknak. A megrendelt egyént pedig a Braun Global Travel Network szállította a megrendelőhöz. A madame amiatt bukott le, hogy egy beépült FBI-ügynök egy lányt rendelt meg magának New Yorkból. Braun neve ekkor már nem volt ismeretlen az FBI számára, mert akkor már 1 éve lehallgatták a telefonját és figyelemmel követték az e-mailjeit. Ennek köszönhetően sikerült vádat emelni ellene: „szexuális szolgáltatás céljából közvetített személyeket államhatárokon keresztül”, sőt sikkasztással is megvádolták.

Ám sikerült megegyezést kötnie az ügyészséggel, ezért a vádpontok közül csak a sikkasztás maradt. Emiatt biztos, hogy nem vonul börötönbe. Hathavi házi őrizetre, 5 év felfüggesztett börtönre és 20 ezer dollá rpénzbüntetésre számíthat.

velvet, -esz-