Brüno, vagyis Borat, vagyis Sacha Cohen Baron meztelenül

Az amerikai GQ magazin címlapján egy osztrák homoszexuális férfi, Brüno pózol, aki igazából Sacha Baron Cohen amerikai humorista, színész.

A magazin belsejében pedig olyan fotók láthatók, melyekben a sztár homoerotikus pózokban van lefényképezve, tetovált férfiak, rögbisek között a füvön. 

A GQ kiadója elmondta, hogy először fordul elő, hogy valaki teljesen meztelenül pózol a címlapjukon. Cohen erkölcstelen oldalát mutatja be, ami sok embert vonzhat majd a magazin megvételére, s a róla készült felvételek is igazán jók, melyet Mark Seliger fotós készített. A színésszel interjú is készült, melyben Brüno is válaszol a kérdésekre, s Cohen igazi énje is.

Brüno múlt hónapban azzal sokkolta a nyilvánosságot, hogy az MTV Movie Awards-díjátadón, mint egy angyal érkezett meg a közönség közé, s aztán meztelen fenékkel Eminem arcán landolt. A rapper fel is háborodott a történteken, homofób kijelentéseket tett, s elhagyta az épületet is, ahol a rendezvényt tartották. Cohen azonban később bevallotta, hogy minden előre meg volt beszélve, s nem csak ő, de Eminem is jót szórakoztak a közönség csodálkozásán. 

(cas, -esz-)