SZEXBOTRÁNY: Egy iskolaigazgató és barátnője szexképei kerültek nyilvánosságra

A postaládákba szórta szét egy helyi szakiskola igazgatójának szexképeit egy ismeretlen. Az igazgató barátnőjével készített intim felvételeit feltöltötte iskolai számítógépére, amit valaki feltört, a fotókat letötöltte és sokszorosította. Az igazgató feljelentést tett, az ügyben rendőrségi nyomozás indult. A férfit leváltották az iskola éléről, de tanárként még dolgozhat.

Magáról és barátnőjéről készített szexképeket mentett el a magyarországi Kenderesen egy szakiskola iskolaigazgatója a munkahelyi számítógépére, amelyet azonban ismeretlenek feltörtek, a fotókat letöltötték és sokszorosítva terjesztették - jelentette a Szolnok megyei hírportál.

Az ügyben személyes adattal való visszaélés vétsége miatt, ismeretlen tettes ellen nyomoz a rendőrség. A kárvallott korábban feljelentést tett a karcagi rendőrkapitányságon, amely elfogultságra hivatkozva tovább adta az ügyet, amellyel a a tiszafüredi kapitányság foglalkozik. jelenleg még tart az adatgyűjtés, folynak a meghallgatások, ezért az esetről nem adnak bővebb felvilágosítást - közölte a megyei rendőrség.

A szakiskola igazgatója tavaly novemberben tette fel munkahelyi számítógépére azokat a felvételeket, amelyeken a barátnőjével szerepel intim helyzetekben. A gépet azonban valaki feltörte, a fotókat letöltötte, majd sokszorosította és a postaládákba bedobva szétszórta a városban. Amikor a botrány kipattant, az igazgató összehívta munkatársait és beavatta őket az ügybe.

A képek egy névtelen levél kíséretében a helyi képviselő-testület tagjaihoz is eljutottak, akik vizsgálatot indítottak az önkormányzati fenntartású intézményben. A munkáltató felajánlotta a közös megegyezéssel való távozást, ám az igazgató ezt nem fogadta el. Így a testület azonnali hatállyal visszavonta a kinevezését, és megbízott vezetőt állított az iskola élére. A leváltott igazgató szakoktatóként továbbra is alkalmazott maradt.

mti/para