Boris Becker felbontotta jegyességét

A híres sportoló hétvégén barátaival osztotta meg a szomorú hírt : nem veszi feleségül fiatal menyasszonyát.

A 40 éves világhírű teniszcsillag augusztusban váratlanul bejelentette, megházasodik 25 éves barátnőjével, Sandy Meyer-Wöldennel. Kapcsolatuk pikantériája nem csak a korkülönbségben rejlett, hanem abban a tényben is, hogy a hölgy Becker egykori menedzserének a lánya,akit születésétől fogva ismert.  Axel Meyer-Wölden a kilencvenes években egyengette Becker útját. 1997-ben halt meg.



Sandy Meyer-Wölden tulajdonképpen családtagnak számított, ezért okozott óriási megdöbbenést, amikor lesifotósok rajtakapták idén augusztusban Beckerrel hetyegni egy szardíniai kiránduláson. Nem maradt más hátra, bevallották, hogy egy párt alkotnak, mi több, össze akarják kötni életüket.



Azóta három hónap telt el és kapcsolatuk nem bizonyult elég szilárdnak : szakítottak, amit Becker a Bunte magazinnak sms-ben erősített meg. Az okot azonban nem hozták nyilvánosságra.



A teniszcsillag szerelmi élete rendkívül turbulens, amióta 2001-ben elvált feleségétől és két gyermeke anyjától, Barbara Feltustól. Együtt élt többek közt Sabrina Setlur énekesnővel, és Caroline Rocher táncosnővel, és számtalan rövidebb affér is kötődik nevéhez. Leghíresebb tiszavirágéletű románcának eredménye pedig egy kislány, aki édesanyjával,  Angela Ermakova orosz modellel él.



 
emvé