Scarlett Johansson férjhez ment

Az amerikai színésznő titokban ment férjhez Ryan Reynolds kanadai színészhez.

 

A nagy eseményre tegnap került sor Kanadában egy titkos ceremónia keretében, Vancouver közelében. Az esküvőn az ifjú pár családja és néhány barátjuk vett részt. Reynolds még idén májusban jegyezte el Johanssont, és a sajtónak azt nyilatkozták, a novemberi amerikai elnökválasztás után szeretnének egybekelni, ami ügyes figyelemelterelő manővernrk bizonyult.



Az Elveszett jelentés c. film 23 éves főszereplőnője és kanadai párja tavaly tavasszal kezdtek randevúzni, miután a 31 éves színész felbontotta jegyességét Alanis Morissette kanadai énekesnővel, akivel már négy éve együtt voltak. Az énekesnő nehezen viselte a szakítást, ám eljegyzésük után sok boldogságot kívánt az új párnak.



Scarlett Johansson fiatal kora ellenére számtalan nagy sikerű  filmben játszott.Legutóbb Woody Allennel forgatta a Vicky Cristina Barcelona c. mozit, Penelope Cruz és Javier Bardem színészek oldalán. Előtte pedig feltűnt t.k. a Fekete Dáliában, vagy a Match Point-ban.  Férje, Ryan Reynolds például a Smokin’ Aces c. filmben volt látható.  




Daily Mail/emvé