Naponta 200 orgazmust él át egy angol nő

Egy angol nőnek naponta kétszáz orgazmusa van, melyet az állandó szexuális izgalom szindróma okoz nála. Sarah Carmennél ez amiatt alakult ki, mert 19 éves kora óta antidepresszánsokat szed.

Azonban nem kell tőle irigyelni ezta képességet, mert a 24 éves teremtésnek ez egyáltalán nem okoz akkora örömet, mint hiszik az emberek. Sarah már sok kellemetlen pillanatot élt át a folyamatos orgazmusok miatt, mivel nála már az izgalmat okoz, ha egy vonat ritmikusan zakatol, a hajszárító és a fénymásoló hangja, és máris izgalomba jön. Ezek a tünetek úgy néz ki egyáltalán nem enyhülnek nála, hanem inkább egyre jobban erősödnek. Carmen elmondta, hogy úgy kezdődött ez az egész nála, hogy hosszú órákon keresztül szeretkezett a barátjával, akit nagyon meglepte, hogy Sarah milyen sokszor képes átélni a gyönyört. Aztán már az is eljutattatta a csúcsra őt, ha arról fantáziált, hogy mit fognak csinálni következő alkalommal az ágyban. Rá 6 hónapra már naponta 150 orgazmusa volt, de volt olyan, hogy elérte ez a szám a kétszázat.

Igyekszik magát nyugtatgatni, de ez is csak szexeléssel sikerül. Már nagyon unja ezt az állapotot. Eddigi barátai is tisztában voltak azzal, hogy Sarah mire képes, ezért a férfiak nem tesznek sokat azért, hogy kényeztessék őt.

Betegsége miatt már a munkahelyén is problémái voltak. Kozmetikus és sok olyan eszközt használ, melyek vibrálnak. A régi vendégei tisztában vannak azzal, hogy mi a baja, az újak elől azonban ezt igyekszik titkolni. Elmesélte, hogy egy alkalommal egy hölgy bikinivonalát gyantázta éppen, amikor is azt érezte, orgazmusa lesz. Próbálta ezt palástolni, azt mondta a vendégnek, hogy görcsbe rándult a lába. Igyekezett visszafojtani a kéjes nyögéseket. Nagyon nehezen vészelte át ezt a kellemetlen helyzetet. 

-esz-