A cicababák folytatnák Britneyvel

Britney Spears jelenleg a zeneipar egyik legnagyobb kakukktojása. Nehéz kisöpörni őt a szakmából, de vannak akik továbbra is együttműködnének vele. Múltja színes és izgalmas, a jelene eléggé érdekes, jövőjében pedig úgy tűnik ismét megjelenik a The Pussycat Dolls.

Legutóbbi együttműködésük csak majdnem sikerült. Britney majdnem szerepelt a cicababák When I Grow Up című videoklipjében, de az utolsó pillanatban szó szerint kivágták a jelenetét. Bár igaz hogy az a jelenet is csak nyúlfarknyi volt, egy Chevy Impalából integetett (volna) a lányoknak, de ezek szerint már Britney integetése sem a régi.

Nicolle Scherzinger, a babák egyike viszont most elárulta az Accesshollywood.com-nak, hogy ők továbbra is folytatnák az együttműködést az egykori pophercegnővel, hiszen nagy rajongói. Rajongásukat egyszer már azzal is kifejezték, hogy közös koncertet adtak Britney bátyjának szülinapi partiján. Ki ne örülne egy ilyen szülinapi meglepinek?

Amíg kiderül, hogyan tovább, Britney örvendhet pozitív híreknek is, hiszen a How I Met Your Mother című amerikai sorozat két epizódjában nyújtott alakításáért egyes források szerint Emmy-díjra is jelölhetik.

para