Cicciolina fél a börtöntől, de nem adja fel

Cicciolina életének egyik nagyon nehéz időszakát éli, elmondása szerint nem tudja, hogy fogja kibírni a börtönben és van olyan érzése, hogy örökre elveszítheti kamasz fiát, Ludvigot, ha a bíróság jogerősen is úgy dönt, hogy a rácsok mögött le kell töltenie fél évet. S emiatt gyermekének édesapjával kellene tartania New Yorkba.

A 15 éve tartó gyermekelhelyezési-perben újabb fordulat következett be, mivel Jeff Koons, az ex-pornósztár volt férje beperelte volt feleségét rágalmazás miatt, ezért az olasz bíróság 50 ezer euró megfizetésére és fél éves börtönbüntetésre ítélte a magyar származású, Olaszországban élő hírességet. Emiatt fiára ez idő alatt az édesapja fog felügyelni, mégpedig az Egyesült Államokban.

Husikának egy hónapja van arra, hogy benyújtsa a fellebbezését, mert ha nem teszi, jogerőre emelkedik a kiszabott ítélet. Cicciolina úgy érzi hiábavaló volt az, hogy nyolc hónapja ő nyerte meg a gyermek elhelyezési pert, most mégis őt kiáltották ki bűnösnek. Nem akar börtönbe vonulni, mivel tudja, milyen ott az élet. Mikor az olasz parlament képviselője volt, járt ilyen helyen. Csupa szomorú nőt látott ott. Véleménye szerint, ő nem adja fel, nem az a fajta ember. Harcolni fog fiáért, aki már nemsokára felnőtt korba lép. Örökös bizonytalanság volt a gyermek élete, de sikerült őt felnevelni. Cicciolina szerint ez a lényeg.

-esz-