Nem is kicsi Enrique Iglesias pénisze

Enrique Iglesias világhírű spanyol énekes már sajnálja, hogy évekkel ezelőtt azzal viccelődött, hogy kicsi a pénisze. Talán emiatt kerülik el őt az újabb barátnőjelöltek. Enrique most tisztázta a dolgot, bevallotta, lódított akkoriban.

„Az, hogy kicsi a péniszem nem igaz, csak vicceltem, mikor pár éve ezt nyilatkoztam. Páran meglepődtek, mikor meglátták, mi is az igazság” – magyarázta a bizonyítványát a 32 éves Iglesias. Azt senki sem tudja, hogy az énekes kinek mutatta meg barátnőjén kívül a péniszét.

Hogy valójában milyen méretű a férfiassága, csak ő és párja, Anna Kurnyikova egykori teniszező tudja. A híresség most már rájött arra, hogy nem kellett volna ilyesmit mondania ezzel a témával kapcsolatban az újságíróknak.

„Azok az óvszerek, melyhez a nevemet adtam, a lehető legkisebb méretűek. Sosem találtam eddig ekkora nagyságúakat és tudom, hogy ez sok férfinak problémát okoz” – nyilatkozta még 2005-ben Enrique. Tavaly pedig a Lifestyle Condoms cég ajánlott fel neki egy 1 millió dolláros szerződést, hogy reklámozza az árujukat, szintén kisméretű óvszereket.

A Lifestyle Condoms szóvivője azt mondta a New York Daily News napilapnak, hogy: „Egy igazi férfi vallja csak be őszintén, mivel nem elégedett magán. Ez a spanyol énekes ennek ellenére is képes maga mellett tartani a szépséges Anna Kurnyikovát, így most más férfiaknak sem fog ez gondot okozni, ha problémájuk van férfiasságuk nagyságával.


-esz-