Katie Holmes változtatni szeretne az életén

Úgy néz ki Katie Holmes és Tom Cruise házassága mégsem olyan tökéletes, mint amilyennek látszik, azonban a párhoz közel állók cáfolják azt, hogy Katie és Tom kis szünetet akarnak tartani kapcsolatukban.

Az In Touch amerikai magazinban az olvasható, hogy Holmes Los Angelesből New Yorkba akar költözni kislányával, Surival, ugyanis változtatni szeretne az életén. A színésznő már nehezen bír Cruise tökéletes feleségének lenni. Egy nevét elhallgató személy azt mondta az In Touch-nak, hogy: „Katie természetesen még mindig szereti Tomot, de olykor úgy érzi magát, mint a kis feleség, akinek csak ülnie kell csendben, és mosolyognia mindenre, amit csak Tom mond”.

Holmes szóvivője azonban tagadja azokat a híreszteléseket, melyek arról szólnak, hogy válságban van a sztárpár házassága: „Ő és férje szoros és szeretetteljes kapcsolatban vannak.”

A magazin szerint Katie azért tervezi azt, hogy gyermekével New Yorkba megy, mert színpadon szeretne szerepelni a Broadwayen. „Nagyon vágyik a Broadwayre, hogy megmutassa a világnak, hogy tud színészkedni.”


-esz-