Fellebbezett a pornós rendőrnő!

Megfellebbezte a rendőrség döntését a pornózáson kapott törzszászlós. Lívia nem tartja jogosnak, hogy méltatlanságra hivatkozva a rendőrség felfüggesztette a munkavégzés alól. Fegyelmi tárgyalása a jövő hétre várható.

Amint a rendőrség birtokába jutott az a pornófilm, amelyben egy, a XIV. kerületben szolgáló törzszászlós szerepelt, azonnal összehívtak egy rendkívüli fegyelmi tárgyalást. Ezen a megbeszélésen közölték Líviával, a továbbiakban nem méltó arra, hogy a magyar rendőrség kötelékében dolgozzon. A két gyermekes nő nem ért egyet a döntéssel.

A részletekbe nem akarok belemenni, de több olyan dolog is történt a rendőrség részéről, amiért megfellebbeztük a határozatukat. Erre védencemnek a törvények lehetőséget adnak, hiszen a döntés után 15 napon belül panasszal élhet – mondta el a Borsnak Dr. Somos Zoltán, a törzszászlós jogi képviselője. Információink szerint Lívia többek között azt sérelmezte, hogy minden előzetes jelzés nélkül, a rendőrök este 11-kor mentek érte saját lakására, hogy elvigyék a fegyelmi tárgyalásra. A rendőrség viszont azt is Lívia rovására írta, hogy elhagyta rendőrigazolványát, illetve nyilatkozott az egyik televíziónak.

Mint megírtuk: egy kollégája vette észre az interneten, hogy Lívia egy pornófilmben vállalt szerepet. A nő rendőrruhában pózolt a kamerák előtt. Lívia a botrány kirobbanása után azt nyilatkozta, becsapottnak érzi magát, mert a készítők megígérték neki, hogy Magyarországon nem lesz látható a film.

(bors/para)