A Spice Girls énekesnője Melanie Brown kihasználta Eddie Murphyt

Kiderült, hogy Melanie Brown, a Spice Girls együttes énekesnője csak kihasználta Eddie Murphyt pár hónapos viszonyuk alatt. Még tavaly tört ki az a botrány, amikor is Melanie kislányát, Angel Irist nem akarta elismerni sajátjának a színész, pedig az énekesnő azt állította, hogy az övé.

A DNS teszt azonban igazolta a híres hölgy állítását. Ezek után még jobban megfagyott a légkör a két fél között, csak ügyvédeiken keresztül kommunikáltak egymással.. Murphynek 15 ezer dolláros tartásdíjat kell fizetni lánya után.

A színész ismerősei felvilágosították a médiát arról, hogy Eddie-nek milyen volt a viszonya az egész kapcsolathoz: „Sosem szerette Melanie-t. Csupán három alkalommal találkoztak egymással. Nem számított arra, hogy az énekesnő belészeret, és azt híreszteli, hogy együtt járnak és családot terveznek.” – nyilatkozta egy Murphyhez közel álló forrás.

A barátok még azt is elmondták, hogy a hölgy szépen kitervelt mindent, még azt is, hogy teherbe esik. „Mel megnyugtatta Eddie-t, hogy szed fogamzásgátlót, talán ezért nem akarta elismerni az apaságot, nem hitte el, hogy Angel az ő lánya. Melanie kihasználta őt, csak a pénzére utazott”.

-esz-