Eddie Murphy 2 héttel ezelőtti érvénytelen esküvője után szakított barátnőjével, Tracy Edmondsszal

Eddie Murphy két hete vette feleségül barátnőjét, Tracy Edmondsot, most mégis elválnak útjaik.

A színész és filmproducer barátnője január 1-én házasodtak össze Bora Bora szigetén, ám nem sokkal utána kiderült, házasságkötésük érvénytelen és meg kell ismételniük az Egyesült Államokban, hogy hivatalosan is egy pár legyenek. Ezt azonban nem cselekedték meg – szakítottak.

„Hosszas gondolkodás után arra jutottunk, hogy mégsem lesz esküvő, mert nem tartjuk fontosnak ezt a lépést. Bora Borai házasságkötésünk azt szimbolizálta, hogy milyen sokat jelent nekünk a másik. Eldöntöttük, hogy véget vetünk a kapcsolatunknak és barátok maradunk” – olvasható a People magazinnak elküldött Murphy és Edmonds által kiadott hivatalos közleményben.

A ceremónián résztvevőket nem lepte meg ez a lépés, mert páran már a nagy esemény előtt észrevették, hogy valami nincs rendben Tracy és Eddie között.

Murphy 2 évvel ezelőtt vált el 13 év házasság után feleségétől, Nicole-tól, 5 gyermekének édesanyjától. Tavaly Melanie Brown, a Spice Girls együttes egyik tagja kislányt szült neki. A csöppséget hosszú bírósági huzavona után ismerte csak el sajátjának.

Tracy Edmonds tavaly szakított hivatalosan férjével, az énekes-és dalszövegíró Kenneth „Babyface” Edmondsszal. Két közös fiuk született.

-esz-