Molnár Anikó ledobja a ruháit

Szorult anyagi helyzetén meztelen címlapfotóból származó bevétellel akar segíteni a műsorvezető-modell-erotikus táncosnő.

Molnár Anikó ledobja magáról ruháit, miután felkérte őt vetkőzésre az egyik férfimagazin. A lány magánélete válságban van és karrierje sem úgy alakul, ahogy szeretné. Anyagi helyzete sem túl rózsás, most egyetlen bevételi forrása, hogy az újság címlapján megmutatja bájait.

Kicsúszott a lába alól a talaj. Pár hónapja még boldog párkapcsolatban élt, amelyről szívesen beszélt, ahogy erotikus munkájáról is. Mostanra azonban kiderült, hogy Angelo mégsem olyan angyal, aminek Anikó elképzelte. A portugál férfi sosem volt mellette, amikor szüksége lett volna rá. Mellműtétekor sem volt barátnője mellett. „Angelo nélkül nem vállalok erotikus fellépéseket, de ő külföldön más lányokkal ad műsort. Bíztam benne és a közös jövőnkben, de ő a pénzt választotta helyettem. Fogalmam sincs, mihez kezdjek” – mondta Anikó.

Anyagi helyzetén átmenetileg segíthet, hogy ő fog szerepelni nagy valószínűséggel az egyik férfimagazin februári címlapján. Molnár Anikó erről nem volt hajlandó beszélni, mert valószínűleg titoktartási szerződés köti. A magazin főszerkesztője sem nyilatkozott erről senkinek, csak annyit közölt, semmit nem szeretne elárulni.

Ha a hír valóban igaz, teljesülhet a hölgy egyik vágya, hogy megműtött melleit megmutatja egy férfimagazinban.

 

-eszt-