Elárverezik az Osbourne család személyes tárgyait

Ozzy és Sharon Osbourne árverésen válik meg három háza fölösleges kacatjaitól november 30-án Los Angelesben. A vastagbélrákból teljesen kigyógyult Sharon Osbourne alapítványának szánják a befolyt összeget.

Olyan dolgok is kalapács alá kerülnek a malibui és Beverly Hills-i házukból, amelyek biztosan nagyon sok pénzt érnek majd, leginkább azoknak, akik rajongóik voltak MTV-beli valóságshowjuknak. A kalapács alá kerülő dolgok közé tartozik az Osbourne-fiú, Jack fekete bőr ágya és egy vaskereszt is ott lesz az aukciós tárgyak között.

Sharon Osbourne nagyon örül, hogy végre megszabadulnak a felesleges lim-lomtól, ellentétben férjével,Ozzyval, aki elmondta, fogalma sincs miért muszáj mindent eladni, mert ő minden egyes tárgyhoz ragaszkodik. Míg zajlani fog az esemény, az alatt Ozzy koncertet ad Los Angelesben. November 5-én a londoni O2 arénában bemutatják a legnagyobb érdeklődésre számot tartó tárgyakat, amikre a többivel egyetemben személyesen és telefonon, illetve interneten is lehet licitálni az árverés napján.

Az árverést a Beverly Hills-i Gibson Guitar Showroomban fogják megrendezni és a bevétel egy részét a Sharon Osbourne vastagbélrák-alapítvány számlájára fogják utalni. Sharon Osbourne-nál 2002-ben diagnosztizáltak vastagbélrákot. Megoperálták majd kemoterápiát kapott. Kezelésével egy időben fiát, Jacket és férje Ozzyt is elvonókúrán volt. Mára teljesen gyógyultnak nyilvánították az asszonyt, ő pedig sorstársai segítésére létrehozta a Sharon Osbourne a Vastagbélrákosokért Alapítványt, amely ingyenes szűrési lehetőséget és életmód-tanácsadást biztosít azok számára, akik ezt egyébként nem engedhetik meg maguknak.

 

e-