Robert de Niro kétszer ünnepelte a születésnapját

Robert DeNiro kétszer volt 64 éves, ezt az időzónáknak köszönhette, olyan jól alakult a születésnapja, hogy kétszer is megünnepelte azt.

Már mindannyiunk életében előfordult olyan, hogy úgy jöttek össze az események, hogy egyszerre többször is meg kellett rendezni egy szülinapi partit. De Nirónak elég különleges módon sikerült ezt végrehajtania. A neves esemény augusztus 17-én volt. Pénteken este még Melbourne-ben tartózkodott, ahol nem csupán a hatvannegyedik születésnapját ünnepelte, hanem új éttermének a megnyitását is. A Nobu, így hívják az új éttermet, már Ausztráliában is várja a vendégeket. Az ünneplés után a színész repülőre ült és magángépével Hawaii-ra utazott. Ott fura módon újfent péntek volt, így újra megünnepelhette a születésnapját.

A neves színész nem csak ünnepelni tud igazán, hanem dolgozni is fiatalokat megszégyenítő módon. Azt tervezi, hogy egy egész étteremláncot hoz létre. Utoljára a Nobu Waikiki éttermét nyitotta meg Japánban. Az ausztráliai étterem a tizenkilencedik volt a sorban. De Niro szeretne még éttermet nyitni San Diego-ban és Holywoodban is.

www.rtlklub.hu, -e-