Libor Bouček vérző fejjel ébredt

Rájár a rúd az ismert cseh tévésztárra. Szlovákiában főleg azóta figyelnek rá, amióta elvette feleségül Mariana Ďurianovát, a Markíza kereskedelmi tévé bemondónőjét, aki rövidesen megcsalta őt Ján Novotný milliárdossal, s emiatt elváltak.


A szőke cseh férfi az elmúlt héten a trencséni Pohoda Bažant fesztiválon alaposan berúgott, ezért a biztonsági őrök vitték el a szállodába. Ahol másnap délben véres fejjel rohant a recepcióra.

– Ahogy megcsörrent az ébresztő órám, felugrottam, s jó bevertem a kobakom a falba – magyarázkodott zavartan.

A cseh férfi kisebb agyrázkódást szenvedett, de kínos kalandjai ellenére sem hagyja el Szlovákiát, mert a Joj kereskedelmi tévé két új, ősszel induló műsorában is fő szerepet szán neki. – Az egyik egy valóságshow lesz, amelyben majd menyasszonyt keresek, a másik szerepem egyelőre olyan titok, hogy magam sem tudom, mit szánnak nekem. Egyelőre csak annyit közöltek, hogy mennyi pénzt ajánlanak érte – nyilatkozta sejtelmesen. Több szlovák szakértő szerint Libor Bouček szlovákiai népszerűségét igyekszik kihasználni, mások viszont úgy vélekednek, hogy képtelen elszakadni volt feleségétől, s mindenképpen a közelében szeretne tüsténedni. Ősszel nyilván elválik, hogy a két feltevés közül melyik az igaz. Vagy mindkettőben van valami....

 

-y-f