Romantikus gesztusnak indult - hatalmas kegyetlenség lett a vége

Ilyen megalázást senki sem érdemel meg. A nő örült a barátjától kapott virágnak, néhány másodperccel később azonban egy világ omlott benne össze.

A brit Ally gusztustalan dolgot művelt párjával. Barátnője házának ajtaja elé egy csokor virágot és egy levelet tett, de nem azért, hogy megszerezze a szívét. Az első ránézésre romantikus gesztus egy sms-sel kezdődött.

„Szia. Nézz ki az ajtód elé” - írta Ally. „Miért?” - kérdezte a nő. „Meglepetésem van számodra” - válaszolta a férfi. „Úristen! Egy csokor virág? Olyan édes vagy, nagyon szeretlek!” - írta a boldog nő, aki ekkor azt hitte, hogy neki van a legjobb párja a világon.


Fotó: Twitter

„Olvasd el a levelet” - írta Ally. Ezután jött a hidegzuhany. „Mi a fene?” - írta hitetlenkedve a nő. A levélben ugyanis szerelmi vallomás helyett durva szavakat talált. „Sosem voltunk egymásnak teremtve. Sosem kellett volna együtt lennünk. Egy ribanc vagy és remélem, hogy lesz majd valaki, aki ezért szeretni fog. Ne próbálj nekem többet írni, mert már blokkoltam a számodat is. U.I.: Rettenetes voltál az ágyban” - állt a levélben. Ezt a szakítást a nő egyhamar nem fogja kiheverni.

Cas.sk/para