Rettentően aggódnak a rajongói Tom Hanksért - attól félnek, hogy a filmsztár súlyos betegségben szenved (VIDEÓ)

Tom Hanksről kilenc évvel ezelőtt derült ki, hogy 2-es típusú cukorbetegsége van - írja a Nový Čas.

Rettentően aggódnak a rajongói Tom Hanksért -  attól félnek, hogy a filmsztár súlyos betegségben szenved (VIDEÓ)
Archív felvétel (Fotó: TASR/AP)

Az orvosok azt tanácsolták neki, hogy fogyjon le, ami eléggé problémás volt számára, mert ő maga is bevallotta, hogy születésétől fogva nagyon lusta ember. Most lényegesen vékonyabban jelent meg a nyilvánosság előtt, de nem tűnt egészségesnek. Ráadásul a nyilvános fellépés közben rendkívüli módon elkezdett remegni a keze, amit egyáltalán nem tudott megállítani. A rajongói attól félnek, hogy a színész Parkinson-kórban szenved.

Tom beszédet mondott az Elvis Presleyről szóló film világpremierjén, amely Ausztráliában zajlott, ahol a filmet nagyrészt forgatták. Beszéd közben két kézzel kellett tartania a mikrofont, mert a jobb keze fékezhetetlenül remegett. Bal kezét a mikrofon alá tette, de ez sem segített. Így hát áttette a mikrofont a másik kezébe, de ez sem féjkezte meg jobb kezének a remegését.

Szakértők szerint lehetséges, hogy lecsökkent a vércukra, és ez okozhatta a látottakat. Hanks még nem nyilatkozott erről.

A 65 éves filmsztárnál 2013-ban diagnosztizálták a cukorbetegséget, és két évvel ezelőtt az első amerikaiak között küzdött a COVID-19-el. Sokáig tartott felépülni a betegségből.

Nový Čas/para