Rékasi visszatér a Barátok köztbe

Két évvel azután, hogy motorbalesetet szenvedett, visszakerülhet.

Rékasi visszatér a Barátok köztbe
Rékasi Károly

Rékasi Károly két évvel ezelőtt szenvedett motorbalesetet, egészségi állapota azonban csak most engedi, hogy visszatérjen dolgozni - írja a Bors nyomán a 24.hu.

Ősszel a József Attila Színházban már be is mutatkozik, a tévé képernyőjére való visszatérésének pontos ideje azonban még ismeretlen. "A Barátok közt esetében már jeleztem a hadrafoghatóságomat, de még nem kaptam egyértelmű visszajelzést" - emlékeztetett. Hozzátette, egy sorozatba visszailleszteni az általa megformált karaktert kissé bonyolultabb, mint egy színház új évadában új szerepeket kapni.

Ugyanakkor megerősítette a Rékasi által megformált Bartha Zsolt visszatérését az RTL Klub sorozatába a producer is. Rozgonyi Ádám kifejtette, nem szakadt meg a kapcsolat köztük. "Pontos dátumot még nem tudok mondani, de a visszatérésének története előkészítés alatt van, s már most izgalmas epizódokat ígérhetek a nézőknek" - szögezte le.

Bartha a sorozatban külföldről tér vissza két év után. "Remélem, a nézők kíváncsian várják, milyen a régi-új Bar­tha Zsolt" - húzta alá a producer.

(24.hu)